Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 2a09:bac2:4a5:30f::4e:64 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
4 berichten.
Fam. Lemmens Fam. Lemmens schreef op 13 augustus 2020 om 12:55
Afgelopen week bij jullie op de camping gestaan heel goed bevallen vriendelijke en behulpzame beheerder mooi fietsroute mee gekregen gezellige avonden mooie plaats op de camping. Komen zeker terug. Gr. Greet en Wim. Uit Brabant
magendans magendans schreef op 8 mei 2019 om 08:11
Afgelopen paasdagen hebben wij 9 dagen op deze camping gestaan en dat is ons uitstekend bevallen. Het is een mooie uitvals plek om diverse leuke plaatsen in N-H te bezoeken met de fiets of auto. Met de fiets hebben wij de prachtige bollenvelden doorkruist. De camping is mooi en veel ruimte op de plaatsen. Het sanitair is schoon maar eenvoudig. Voor ons is dit een plek om nog eens naar terug te keren. De eigenaar Jos Burger is erg vriendelijk en behulpzaam.
familie Groot familie Groot uit Hoorn schreef op 22 mei 2018 om 16:52
Afgelopen Pinksterweekend hebben we met ons gezin 2 nachten gekampeerd omdat we onze tent wilden uitproberen en wilden kijken of we het leuk vinden. Het is ons erg goed bevallen, mede door de vriendelijke eigenaar Jos en het mooie veld waar we uitzicht hadden op de weilanden. We hebben genoten en komen graag nog een keer terug.
Henk en Ger Slotboom Henk en Ger Slotboom uit Leusden schreef op 14 augustus 2017 om 17:19
Hallo Jos en Rein, We hebben een bijzonder leuke vakantie bij jullie op jullie camping gehad. Alles was bespreekbaar. Veel ruimte om je tent neer te zetten op een parkachtig veld. We hebben genoten van de rust op de camping en heel veel gezien van Noord Holland. Het sanitair is wat gedateerd maar op elk moment van de dag heel netjes schoon. Bedankt voor jullie gezelligheid en gastvrijheid Henk en Ger Slotboom.